Η εταιρεία αρχικά ως «ΕΜΜ. & ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ» και τώρα µε τον πρόσθετο διακριτικό τίτλο “WoodWise”, εδρεύει στο Ν. Χανίων, ενώ βρίσκεται στον συνεχόµενο «στίβο» κατασκευής επίπλου εδώ και 50 χρόνια.    

Η εταιρεία µας διαθέτει δικό της Εργοστάσιο µε σύγχρονες εγκαταστάσεις και µηχανολογικό εξοπλισµό, προκειµένου να φέρει σε πέρας κάθε κατασκευαστική απαίτηση του πελάτη – χωρίς να υπάρχει η ανάγκη υποστήριξης από άλλη βοηθητική Μονάδα.   Το προσωπικό είναι επιλεγµένο για να συνεισφέρει το καλύτερο δυνατό στο πόστο του και να προσθέσει µε την εργασία του στην ολοκλήρωση της επιτυχίας.    

Το έµπειρο Προσωπικό του Παραγωγικού Τµήµατος, συµβάλλει δυναµικά στην τελειοποίηση του κατασκευαστικού αποτελέσµατος αφού έχει τη δυνατότητα να ελίσσεται και να προσαρµόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε Πελάτη ώστε να υλοποιεί επακριβώς κάθε σχεδιαστική λεπτοµέρεια του επίπλου.   

Η µελετητική οµάδα της εταιρείας µας, εκπονεί κατασκευαστικά σχέδια και απεικονίζει λεπτοµερώς στον πελάτη κάθε έπιπλο πριν ξεκινήσει η παραγωγική διαδικασία ενώ παράλληλα κατασκευάζεται Πιλοτικό ∆ωµάτιο. Η κατασκευή των επίπλων πραγµατοποιείται µε τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς και τους πιο αξιόπιστους µηχανισµούς.  

Το σηµαντικότερο κατόρθωµα της εταιρείας µας είναι η οικεία και φιλική σχέση που καταφέρνει να δηµιουργήσει µε τον πελάτη – δεν πρόκειται για µία «πελατειακή» σχέση – αλλά για Συνεργασία.   Η σοβαρότητα, η ποιότητα και η αξιοπιστία της εταιρείας µας στον κλάδο του Ξενοδοχειακού Επίπλου είναι τα βασικά µας συστατικά που κατακτούν την εµπιστοσύνη του Ξενοδόχου για να γίνει πελάτης µας.  Άλλωστε η σχέση µας µε τον Ξενοδόχο δεν παύει µε την ολοκλήρωση ενός έργου – αλλά αρχή µας είναι να βρισκόµαστε πάντα στο πλευρό του – σε κάθε του ανάγκη που προκύπτει. 

 

“WoodWise” Μονάδα Παραγωγής-Κατασκευής προιόντων Ξύλου και Ξενοδοχειακού εξοπλισμού

  • YouTube

"WoodWise" Emm. & Kon/nos Kastanopoulakis

Μονάδα Παραγωγής-Κατασκευής Προιόντων Ξύλου και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού

Gramvousa- Kissamou Chania. Crete

Tel: 28220 83180

Mob: 6944329839

email: woodwise@yahoo.gr  

  • Facebook - Grey Circle
  • Grey Instagram Icon